مسابقات آزاد مهارت کشوری موبایل اپلیکیشین

ولین دوره مسابقات آزاد مهارت کشوری موبایل اپلیکیشین اسفند ماه سال جاری در شیراز برگزار می شود
تاریخ ثبت نام از۲۱ دیماه ۹۸ لغایت ۲۴ بهمن ماه ۹۸
شرکت کنندگان میتوانند ابلیکیشن های خود را که قبلا آماده کردند. جهت مرحله اول ارسال نمایند.

🔸این مسابقات در دو مرحله برگزار می شود. در مرحله اول که به صورت غیر حضوری و مجازی می باشد، استان ها محدودیتی در معرفی تیم های شرکت کننده ندارند و مسابقات به صورت پروژه محور برگزار می شود.
🔸در مرحله دوم، 15 تیم برگزیده به مسابقات کشوری که روزهای 13 و 14 اسفند ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شیراز و اداره کل اموزش فنی و حرفه ای استان فارس برگزار می شود، راه می یابند.
جوایز این مسابقه
تیم اول نه میلیون تومان
تیم دوم شش میلیون تومان
تیم سوم چهارونیم میلیون تومان